Örebronx

Jag flyttade hem till Örebro i söndags, älskade Alexander gick upp tidigt, hjälpte mig att packa, körde mig till tågstationen och följde mig till tåget. Pli på den killen, nej skämt åsido, han är verkligen den underbaraste pojkvännen. Eller så kan det grunda i att han vet min panik över tågstationer... Hur som helst, jag saknar honom.
 
Här hemma har jag förutom att bara myst med familjen, träffat några kompisar, shoppat (kommer hamna i lyxfällan) och LÄS DETTA jag har börjat träna ("igen"). 
Även här hemma började jag med att klättra på väggarna och detta resulterade i att jag har jobbat de två senaste dagarna på mitt tidigare jobb ICA.
Var nästan exakt ett år sedan jag slutade på ICA för att flytta till Sälen, känns som ett annat liv.
TB till förra halloween då man pallade bära en "går ej att andas i" låångklänning på krogen eftersom man var Prom Queen. Gjorde seriöst allt själv, i år orkar jag inte ens åka och köpa en hatt alt. peruk...
 

20 oktober

Börjar redan, efter andra dagen som sysslolös att klättra på väggarna. Storstädat lägenheten, varit ute på en lång promenad, pratat 3 timmar i telefon med mamma, Ellen och Louise. Lagat mat och sitter nu/hoppar i soffan (typ) samtidigt som Alex sover eftersom han istället varit på jobbet i typ 10 timmar.
Flyttar hem i helgen vilket kommer kännas underbart, ska bara lösa det här med att få hem allting eftersom min bil står hemma hos pappa och inte kan köras för tillfället....
 

Vemdalen

Imorgon kl nio på morgonen då sitter jag där och får tentan i handen. Jag har ingen som helst ångest, kanske för att det inte kommer vara relevant för mig vad svaret blir men främst tror jag att det grundar i att beslutet är gjort. Det känns bra, riktigt bra att jag valde att inte fortsätta med universitetet i dagsläget.
 
I början av december flyttar jag tillsammans med min Alexander, upp till Vemdalen. Vi ska jobba på Passet som ser ut (har själv ännu inte varit där) att vara ett dunder mysig ställe med restaurang, café, afterski, you name it. Öppnades förra vintersäsongen, och denna vinter finner ni oss där bland massa andra goa människor.
 
Känns rätt, och bra. Möjligtvis bäst.
Godnatt!