Lite ljus i det hela

Helg snart, väldigt snart försöker jag iallafall övertala mig själv. Imorgon eller mer specifikt om 15 timmar sitter pappa och Annki på planet till Egypten och värmen.
Men solen ligger lite fint på örebro slott för tillfället så det känns ändå rätt okej att leva för tillfället. Min fina fina lärare gör även vardagen i skolan lättare genom att lägga så mycket jobb på att jag, Olivia och Sanna ska förstå och känna oss lugna inför provet i företagsekonomi.
Snuttis asta rull pasta gör också det lite lättare att le.

Vill bara kunna andas

Har nog faktiskt aldrig mått såhär psykiskt dåligt pga skolan. Skakar i hela kroppen samtidigt som det känns som hela huvudet ska sprängas. Stress och press tynger mig som ett ton stenar. Vill så mycket när det gäller mina studier, ibland lite för mycket och det får påföljden att jag istället inte klarar av någonting. Vill bara ligga i sängen och blunda, släppa allting och kunna andas igen.

En dag fylld med one tree hill

Har varit hemma idag, hade verkligen ingen större lust att åka in till stan för att åka skridskor, när jag har två prov att plugga inför denna vecka. Har legat i soffan inprincip hela dagen, #health #fit #aldrigvila x100!
Imorgon slutar jag 20 över 12 men tvingas fortfarande gå upp klockan 6. Vill alltid ha sovmorgon, i resten av mitt liv tack.