Stockholm i mitt hjärta

ÄNTLIGEN fick jag krama världens bästa Julia, och spendera mer tid än över telefonen med henne. Jag och Lollo kom dit sent på fredagen. Mötte upp Julia och la oss hyffsat tidigt för att kunna ta oss upp tidigt på lördagen då vi skulle till Grönan och sedan hinna hem för att klubba heeela natten lång, klockan 6 släpade vi oss hem för att sedan sova allt för länge på söndagen. Men jag och Lollo han iallafall med en mysig lunch i gamla stan innan vi åkte hem. 
 
 

Dela en Coke. med EMMA

Hejhallåå!
Håller numera inte koll på dagarna eller veckorna, märker sällan när det är helg då jag jobbar helg efter helg... Men denna helg ska jag och Lollo äntligen få åka upp till vår älskade Julia i Sthlm. JAG KAN ALLTSÅ AVNJUTA EN HELG!!
Igår åkte jag till Emma efter jobbet och mös med henne och Olivia, vi var ute och gick, räknade kalorier och kollade på VM. Ordinary kväll med några i BGG.
Hahaha när Emma skulle bjussa på en två liters cola... Men insåg att hon kvällen innan hade glömt den i frysen pga att hon blev för inne i TVn.

Sommar i Sverige

ÄNTLIGEN lite ledighet. Vädret i Sverige har även varit grymt de senaste dagarna. Igår åkte jag och lollo till Lannagruvan, vi solade, badade och hade en överlag trevlig dag i solen. På kvällen åt vi god mat, drack lite vin och bestämde oss sedan för att dra vidare til satin som vi över förväntningarna en vanlig tisdagskväll(!!) släpade oss hem vid 2 och har spenderat även denna dag i solen.