Kunde inte må bättre!

Hejhallå!
Nu är jag bosatt i Sälen, under 6 månader kommer detta vara mitt hem tillsammans med min nya vän och sambo Erica. Vi delar ett super mysigt rum på kollektivet där alla som jobbar på Bügelhof bor.
Hade aldrig trott att de människorna jag ska jobba med skulle vara så underbara, lednigsgruppen och cheferna är även de helt galet snälla och roliga. Påminner otroligt mycket om min gymnasietid på TBS så mycket kärlek.
Saknar dock självklart alla där hemma!
Puss och Kram
(kommer tyvärr sällan uppdatera bloggen då vi inte har något Wi-Fi på Gästis, boendet)
 
 

Goodbyee

Om några timmar ska jag ge mig iväg. Trodde faktiskt aldrig riktigt att dagen skulle komma.
Igår hade jag lunch med Malin, sa ses på nyår till henne. Umgicks med familjen hemma hos mamma och kramade även dem hejdå, för att sedan åka hem till pappa och äta oxfilé och umgås med familjen här.
Pappa kom in imorse innan han åkte till jobbet och kramade hejdå, trodde inte att jag skulle tycka det var så jobbigt som det faktiskt är. Tur att jag testar på att flytta hemifrån i ett halv år innan jag typ åker iväg och pluggar i 4 år.
 

Cause darling im a nightmare dressed like a daydream

I fredags åkte hela familjen och bowlade samt åt middag tillsammans, hur trevligt som helst och jag kommer sakna dem mer än jag kanske själv förstår just nu när jag ligger hemma i min säng. Senare på kvällen åkte jag in till stan för att gå ut med tjejerna. Idag har jag varit hemma, spenderat tid med familjen och på kvällskvisten kom Ellen hit och umgicks med oss samt lagade sushi. 
Ibland har man dagar då man är överkänslig, idag är en sådan dag för mig därför påverkas jag allt för mycket om jag kollar på någon film eller serie som är minsta lilla sorglig. Detta resulterar alltså i att jag just nu ligger och kollar på LasseMajas Detektivbyrå...
3 dagar