20 år och rödvinskärring

Idag lämnades tonåren, även jag lyckades kamma hem 20år. Som 14åring trodde jag väl aldrig att jag skulle lyckas få bli 18år minst sagt 20år. Krogen och handla på systemet var någonting för vuxna människor. Så? Hur vuxen skulle jag säga att jag blivit... Ja, jag dricker iallafall rödvin och gillar konstiga ostar, har läst en bok denna helg och äger min egna bil, har ett sparkonto (som inte är från föräldrarna) och har fler intressen än bara killar och fest. Lite vuxen kanske jag skulle säga att jag blivit, men långt ifrån så vuxen som jag tyckte att 20åringar var när jag var mindre. Fotograferar numera även mer barn än mig själv, vilket också är en förbättring från mina photoshoots som top bloggerskan man tycktes vara där runt 14-16år.
Lite bilder från kalaset i lördags.

Göteborg Smögen Örebro... 48h

I tisdags flyttade jag in mina saker i lägenheten, idag var jag på introduktionsdagen och på måndag drar nollningen igång. Att jag har det planerat i vilken stad jag ska bo i och även vad jag ska göra den närmaste 3 eller kanske till och med 4,5åren känns helt sjukt. 
    Tisdagskväll åkte jag vidare till Smögen för att umgås med de jag saknade lite för mycket där nere. Hade det helt underbart. Nu ska jag röra mig tillbaka till Örebro för att hämta mer saker till lägenheten men främst för att fira min bästa Julia som fyller 20år imorgon. Helt sjukt, snart är det min tur också... 

Söndag i sin vanliga ordning

Tackar och bockar för att det äntligen är lite sommarväder i Sverige. Att ligga och sola samtidigt som man hör min lillebror Lukas och vår kusinbarn Theo leka är extremt roande, dessa killar lever verkligen i sin egen värld när de leker. 
Resterande dagen har jag och pappa spenderat med mina bilar, nu åker golfen äntligen ut på blocket.