Here we go

På väg till huvudstaden, nu ska Julia köra igång sin dejtinglektion så vi ska Hova in alla kändisar och brats på nattklubbarna! 
We'll be dancing through the night

Övningskört som en galning i två timmar tills vi tillslut kände att nu får vi bara hålla tummarna och träna en eller två dagar till så ska vi se att uppkörningen går bra (försöker intala mig själv att vara lugn) parkera gick fkn king!
Nu packar jag och fixar inför imoooorgon wooohoooooo!!
Testade även en brun utan sol nyss, får se resultatet men luktar gör den iallafall inte vilket är asbra


Say something

Precis som häften av vår befolkning har jag varit och är delvis fortfarande sjuk. Idag bestämde jag mig för att trycka i mig vitaminer, värktabletter och massa andra kurer jag övertalar mig själv ska hjälpa mig ur denna dödliga förkylning. Nog talat om det tråkiga i mitt liv, imorgon gör jag mig redo för Avicii!!!!! och Stockholms uteliv!!! För på fredag draaaar vi, galet! fucka ur! Fucking king assååå! 
Beställde denna motherfuckern igår, ska bara skickas in ifrån Italien, landa på något kontor och komma fram till mig om flera veckor men ah okej :-))) kan väl vänta :-)))))

Har även shoppat till jag droppat på lovet, trots all shopping i Barca??  dock massa basic saker samt denna älskade mjukisdress♥
Har även inhandlat en hel del nya hårprodukter för ett tag sen som verkligen fått mitt hår att bli mer välvårdat! TAACK