Studentbalen 2014

Herregud vilken stress och fest det är nu... hinner inte med att tänka och verkligen inte med att blogga. I onsdags hade vi "en bal på slottet", en underbar sådan. Kärlek på thoren. Idag åker jag till Summerburst i Göteborg med mina fina tjejer, upp på fötterna igen bara.
Botten upp resten i håret
 

Jag kan ta på det

I fredags lämnade jag in min förhoppningsvis sista inlämning någonsin. På onsdag är min bal och på fredag drar vi till Summerburst!! Kan liksom ta på studenten nu... blödigt, lyckligt och spännande, hundra känslor om. I veckan hade vi vår sista svenska lektion, då vi läste upp våra studenttal och tog även farväl av vår underbara svenska lärare. "Gråtfest" som Julia kallade det. "Tack kära Sofia, för ditt fantastiska tal idag! Du är ju så sanslöst skicklig på allt du gör, men främst berör du mig med din ärlighet, värme och kärlek! Jag har uppskattat varje stund vi jobbat tillsammans och kommer ärligt att sakna ditt vackra leende! All kärlek och lycka, :PJ" SÅ MYCKET KÄRLEK.
 

27 dagar kvar till STUDENTEN

Vi är numera inne i STUDENTMÅNADEN!
Hur galet är det inte, i tisdags firade vi just detta: att det var en månad kvar. Igår hade vi även mösspåtagning i stadsparken med otrotligt många av studenterna på thoren. Så mycket kärlek!
Solen sken, alla var glada och drickan flödade väl även den haha. Lite satinhäng och vidare till Strömpis fick avrunda kvällen perfekt.
Idag har jag väl mest njutit av det underbara vädret, helt otroligt hur fint och varmt det var idag.