Under årets gång //oktober till december//

Oktober:
-Blev totalt beroende av Snapchat.
-Spenderade väldigt mycket tid på krogen.
-Jag började försöka planera min framtid efter studenten.
-Var placerad för att visa min skola på gymnasiemässan, för allra sista gången.
-Vi bokade Avicii!!!
-FESTADE GALET HELA HALLOWEEN.
 
November:
-Marthina fyllde arton, vi firade henne storslaget. Men resterande månaden tog jag det faktiskt väldigt lugnt. Var väl lite ärrad ifrån 4 dagars på halloween.
-Skolan tog upp VÄLDIGT mycket tid, och på helgerna började jag spendera många av timmarna med min fina Malin.
-Jag beställde även min balklänning!!
 
December:
-Jag festade med Hoffmaestro, Ken Ring, Lasse Stefanz, Anton Ewald samt Drängarna. Kändes som en hyffsat väl summering av min fest månad.
-Det kom väldigt mycket snö och jag åkte pulka, drack choklad och mös med mina nära. (Känns väldigt bra i nuläget)
-Jag blev dock totalt förkrossad denna månad, mitt hjärta sjönk till botten. Det känns fortfarande som ett öppet jävla varigt sår, men med dagarna känns det som folk slutar strö salt i det, så chansen finns att det någon dag kan få chansen till att börja läka.
"Men frågan är hur går man vidare när otrohet tar en ny vändning, när ens långa relation med ens bästa kompis totalt känns som den spricker efter att någon av parterna valt sex över relationen."
-Jag firade min artonde julafton, sorgsen p.g.a. brist av snö men inte i kärlek ifrån vänner och familj.
 
 

Under årets gång //juni till september//

Juni: 
-Mitt sista sommarlov hade sin start, tillsammans med världens bästa klass gjorde vi det till en dag väl värd att minnas. KLASSFEST
-Jag jobbade galet mycket denna månad!
-Midsommar kom till skott, det firades i Sköllersta. Nakenbad på natten avslutade en galen natt.
-Han som jag i januari lät komma mig nära inpå fysiskt, började nu komma mig nära inpå psykiskt. "Någonstans på vägen till idag blev jag vad jag själv skulle beskriva som känslokall gentemot mig själv. Jag har snubblat och fallit för jag vet att jag vill älska, jag vill någon gång känna sådär som en av mina närmaste gör varje gång hon träffar sin käraste. Jag vill att mitt hjärta någongång ska bulta sådär hysteriskt som hennes gjorde när hon förenades efter en tid ifrån sin kärlek. "
-Månaden var även fylld med grillkvällar, spontana road trips samt vänskap.
 
 
 
Juli:
-Jag fick körtelfeber, har aldrig i hela mitt liv varit med om någonting så otroligt påfrestande och jobbigt. Var sängliggandes i 2 veckor och blev straxt innan Rhodos frisk.
-Jag föll, hårt och snabbt, för han som tog en del av min uppmärksamhet redan i 7an.
-En väntan kom till sitt slut, jag packade min väska och drog på livets resa till Rhodos med en stor del av tjejgänget. En resa som aldrig förr.
 
 
Augusti:
-Julia fyllde arton
-Jag fyllde arton, sammanfattat kan man säga att vi rockade krogen denna månad och fram till typ nu haha...
-Jag hade världens bästa artonårs förfest, så mycket kärlek.
-Jag sjöng på mitt kusinbarnsdop.
-Jag blev nog delvis lite förälskad här, någonstans mitt upp i allt, och var redo att ge kärleken en chans igen.
-Mitt tredje år på thoren startades även.
 
 
September:
-Jag bodde i stan i två veckor, insåg att jag inte klarade mig speciellt bra ensam. "Kärlek verkar vara någonting farligt som ingen vill involvera sig i och närhet är trots det någonting som alla söker."
-Jag gav upp hoppet om kärlek, helt totalt. Blev delvis förkrossad, men insåg hur mycket jag vuxit som en person efter det som skedde."Jag satt där och väntade på tårarna, väntade på att de där tårarna som hållit sig borta nu skulle falla från min kind. Men de där tårarna, som för två år sen var min vardag föll inte. Jag kände självklart att det gjorde ont, men någonstans på vägen till idag skapade jag en styrka jag aldrig förr burit på."
-Jag festade vidare som den partypinglan jag är och tog vara på all den tid mina vänner ville ge.
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 

Under årets gång //januari till maj//

Januari:
Konraktet skrevs på och packningen började för den 1 mars gick flyttlasset.
Det var över 200 dagar kvar tills jag skulle fylla arton.
Örebro gossip starades och folk skrattade högt åt det stora skämtet som kallades för ett "konstprojekt".
Jag fick min kära iPhone 5♥
Mådde så extremt dåligt över skolan, kunde knappt sova på natten samtidigt som jag inte kunde hålla mig vaken i skolan.
Jag kysste en människa som skulle förändra min sommar, min tidigare väldigt komplicerade kärlek samt min syn på kärlek och mig själv.
 
Februari: 
Vi festade galet, högt och lågt i små som stora utrymmen.
Mina vänner fick känna av hjärtekross ifrån höger och vänster, jag fick lära mig hur jobbigt det var att se dem man älskar otröstligt ledsna.
Jag såg på hockey för första och säkerligen sista gången.
Jag skrek, hatade och grät mer än jag någonsin då trodde jag var kapabel till. Mitt hjärta var långt ifrån helt och stabilt.
"Det spelar ingen roll att det bara är han som skapar detta beteende hos mig. Det var en för mycket, en person för mycket i mitt liv som jag skrikit på, varit arg på och hatat på. Det är inte jag."
 
Mars:
"Denna vecka har varit full av stress, målarfärg, kartonger och tyvärr tårar." Flytten var igång och känslorna var fortfarande helt okontrollerade.
Jag och Julia flydde till frövi några gånger haha.
Alla de som inte redan var arton blev det denna månad, "84 dagar kvar till sommarlov, 137 dagar kvar till Rhodos, 162 dagar kvar till min 18års dag och ca 5 dagar kvar till min värld går under då ca 95% av mina badasses fyllt 18, FAN JÄVLA SKIT"
 
 
April:
Det var påsklov och jag kunde nu inte hålla mig ifrån krogen, gick ut trots min ålder och hittade speciellt en stor famn att falla i. Troligtvis det minst komplicerade "relationen" jag varit med om.
Jag spelade galet mycket Candy Crush.
 
 
Maj:
Livet började ljusa, samtidigt som solen började skina lite sådär underbart igen.
Jag firade valborg med världens finaste vänner.
Jag blev grymt uttråkad på vardagen.
"Jag finner ingen ro med livet, för varje dag som går känns det som det är en dag till spillo. Sommaren har sakta men säkert funnit ro i Sverige, jag ler och finner livet allmänt bra men det känns som någonting fattas. Jag bara är hela tiden, bekväm och säker. Men jag finner ingen ro med att vara bekväm, jag vill sprudla av känslor, skapa minnen för livet och känna att sömn är någonting man gör i graven. Längtar mer än ord kan förklara till de få sakerna jag har inplanerade i sommar och framförallt till utomlandsresan med tjejerna och dagen då jag kan vifta mitt leg i vakternas ansikte. Längtan är det som driver mig för tillfället. Jag finner verkligen ingen ro med livet."
Övrigt så spenderade jag väldigt många dagar i solen med mina vänner.