Sista måndagen i april

Världens mest underbaraste väder, och vi är i månaden april. Helt galet.
Besiktade även bilen idag, tackar gudarna för att den äntligen gick igenom!!
Färgade även håret idag, la i en ljusbrun färg och fick as mörkt som vanligt. Förstår inte vad problemet är med mitt hår haha...king på update

Så idag är det en månad kvar till balen, min studentbal är alltså en månad ifrån mig. Vad hände med trean, eller rättare sagt vad hände med gymnasiet?
Fredags drog jag och lollo till satin och hängde runt lite för att sedan dansa av oss lite på strömpis och komma hem i all ordning efter lite burger king.
Lördags körde jag på min bror, åt middag med lollo på sushi yama och hängde lite i stadsparken samt satin.
Idag har jag solat och spenderat timmar med att bli klar med min matematik uppgift som skulle spelas in av någon dum anledning...
Som vanligt ligger jag vaken halva natten för att kolla på Grey's, men har sovmorgon imorgon eftersom jag ska ta bilen till stan, livetssssss.
 

Cherry in the air

Beställde nyss hem denna underbara doft, kändes passande till sommaren och mig då min fd favorit Ralph Lauren nummer 2 lyckades bli glömd i Sthlm och aldrig heller lyckades fastna på min kropp mer än 3 sekunder.
     Igår drack jag vin med tre goda vänner på Satins uteservering, jag och Julia dansade även på Strömpis otroligt tomma dansgolv och kom till säng redan klockan halv 1 då vi dejtade kuddarna och hennes spindlar till husdjur.