Trots allt finner vi alltid tillbaka

K to the ämpa, typ så känns mitt liv just nu. Kämpar med precis allt. Min kropp, mitt humör, min hälsa, mina lugna helger without festligheter och framförallt den där förbaskade skolan. Igår var jättetrevligt, gud vad jag har saknat mina fina "högstadievänner". Skratta är någonting som alltid går överstyr med dem. Vi åt gott och pratade om allt mellan himmel och jord, precis sådär som det ska vara. 
 
 

I need you in my life now

Men idag har jag väll presterat noll som vanligt i skolan, kunde lika gärna ha stannat hemma och sovit hela dagen. Om ett tag ska jag möta upp Malin och Agnes för att åka till marieberg med min sjuktligt dåliga ekonomi, behöver ha jobb nu eller en miljardär som jag kan gifta mig med. Ikväll ska vi på grillkväll hos Hannes, äter hellre sjukt god mat och blir fet på det istället för att bli spritfet. Japp nykteriist fia har talat. 

Not really sure how to feel about it

Jaha så var min nykterist helg över. I fredags stannade jag hemma med mamma och hade det ritkigt mysigt trots allt. I lördags var vi ute hela dagen i det fina vädret och vid 6 åkte jag in till partyjulle. Vi åt grillat, choklad, djungelvrål samt drack mängder av cola. DETTA tackar jag väl för, shit va jag älskar grillat och fint väder. Senare på kvällen åkte jag för att träffa upp några vänner på en hemmafest, nej jag vill gå på krogen alla dagar i veckan. Runt halv 3 satt bar jag iväg min lilla norabo till taxin, hon skakade som ett löv trots tre jackor, en tjocktröja och en halsduk. Var väldigt glad över min nykterhet vid det tillfället, vaknade även upp tidigt på söndagen (men fick inte röra mig ur sängen på säkerligen 4 timmar) och var överlycklig över det faktum att jag tagit vara på hela helgen och gjort mer än endast festat. Nu ska jag plugga och få ordning på mina studier igen.
Min fina norabo i nyktrare tillstånd