Jag såg allting därifrån balkongen

Idag är en sån dag som jag har lust av vända upp och ner på hela mitt liv. Vilket jag nu även håller på med.
Garderoben ska halveras på kläder, skor och jackor som under dessa två säsonger inte använts ska skickas iväg. Allt som inte används ska bort, jag ska inte dra med mig massa skit till Göteborg.
Just för tillfället är det kaos i mitt rum, i stor del på hela övervåningen är det kaos, men kommer säkerligen vara vaken till 3 inatt och fixa med allt.
Var inte riktigt beredd på att flytta allt till Göteborg nästa vecka, så måste få någon sorts struktur på detta kände jag.
Helt sjukt hur fort allt gått, för ett år sen satt jag här hemma och var stensäker på att jag skulle dra till USA och vara au pair. Två säsonger senare och en sjuklig mängd kunskap/livserfarenheter senare sitter jag här igen för att om några veckor påbörja mina studier på juristlinjen i Göteborg. Jag trodde aldrig att jobba på säsong skulle få mig att växa så mycket som det gjort, insett hur viktigt det varit för mig. Toppar och dalar finner man överallt, men jag kan med ärlighet säga att så höga toppar och så djupa dalar har jag nog aldrig varit med om tidigare. Säsong är fruktansvärt kul men även vissa dagar fruktansvärda.
Jag skulle dock gjort om det, alla dagar i veckan, för det har format mig så otroligt mycket.
 
 
 
Publicerat i Livet
#1 / / Robex Lundgren:

fin bild